Føj produkter til kollektioner

Handlingen Føj produkt til kollektioner føjer det produkt, der udløser workflowet, til en kollektion.

På denne side

Felter

Handlingen Føj produkt til kollektioner indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Føj produkt til kollektioner”.
Felt Beskrivelse
Kollektioner De kollektioner, hvor produktet tilføjes. Klik på Vælg kollektioner for at vælge de kollektioner, hvor du vil tilføje produktet. Du skal være eksisterende kollektioner. Du kan ikke oprette nye kollektioner ved hjælp af handlingen Føj produkt til kollektioner.

Udløsere

Handlingen Føj produkter til kollektioner får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Produkt-id, identificerer det produkt, der skal føjes til en kollektion. Produkt-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Føj produkt til kollektioner kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer et produkt til en kollektion, når et produkt føjes til butikken

I dette eksempel på et workflow føjes et produkt til en kollektion, når det føjes til butikken.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen collectionAddProducts.