Slå kunde op i segment

I workflows, der bruger kundedata, kan du bruge handlingen Slå kunde op i et segment for at finde ud af, om en kunde er medlem af det valgte segment.

Felter

Handlingen Slå kunde op i et segment indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen Slå kunde op i et segment.
Felt Beskrivelse
Vælg et segment Krævet. Det segment, du skal hente kundedata fra. Valgmulighederne i denne menu er baseret på de kundesegmenter der er tilgængelige i din butik.

Returnerede data

Handlingen Slå kunde op i et segment i sig selv udføres ikke direkte i din butik. Handlingen udtrækker i stedet data fra din butik baseret på din forespørgsel og gør disse data tilgængelige til brug i efterfølgende trin i dit workflow.

Når du føjer handlingen Slå kunde op i et segment til et workflow, får trin, der følger denne handling, en variabel for Slå kunde op i et segment tilgængelig i variabelvælgeren. Hvis du vil bruge dataene i følgende betingelser eller handlinger, skal du vælge Slå kunde op i et segment i afsnittet Returnerede data i konfigurationspanelet.

Triggere

Handlingen Slå kunde op i et segment kan bruges i alle workflows, der angiver en kunde:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender og indhenter en liste over nye kunder og kontrollerer, om kunder har afgivet en ordre i den forgangne uge. Der sendes en intern mail til en liste over kunder, som ikke har afgivet en ordre i den forgangne uge.

I dette eksempel på et workflow er der planlagt et workflow, der kører hver søndag kl. 12.30. Handlingen Slå kunde op i et segment bruges til at finde ud af, om nye kunder har afgivet en ordre i den seneste uge. Der sendes en intern mail med en liste over kunder, der ikke har afgivet en ordre.

API-detaljer