Slå kunde op i et segment

I workflows, der bruger kundedata, kan du bruge handlingen Slå kunde op i et segment til at afgøre, om en kunde er medlem af det valgte segment. Du kan bruge denne handling alle workflow, herunder udløseren Planlagt tid. I et workflow, der bruger udløseren Planlagt tid, starter workflowet på et tidspunkt, som du har angivet, i stedet for som følge af et event. Da der ikke er nogen specifik hændelse i din butik eller fra en app, der starter workflowet, inkluderes der ikke nogen data automatisk.

Felter

Handlingen Slå kunde op i et segment indeholder nedenstående felter.

Felter, der bruges i handlingen Slå kunde op i et segment.
Felt Beskrivelse
Vælg et segment Krævet. Det segment, du skal hente kundedata fra. Valgmulighederne i denne menu er baseret på de kundesegmenter der er tilgængelige i din butik.

Returnerede data

Handlingen Slå kunde op i et segment i sig selv sker ikke direkte i din butik. I stedet udtrækker den data fra din butik baseret på din forespørgsel og gør disse data tilgængelige til brug i efterfølgende trin i dit workflow.

Når du føjer en handling for Slå kunde op i et segment til et workflow, får trin, der følger denne handling, en variabel for Slå kunde op i et segment tilgængelig i variabelvælgeren. Hvis du vil bruge de data, som er udtrukket af din forespørgsel, under følgende betingelser eller handlinger, skal du vælge Slå kunde op i et segment op i afsnittet Returnerede data i konfigurationspanelet. Brug objektet customerSegmentMembership for variabler, der er oprettet med tilpasning.

Udløsere

Handlingen Slå kunde op i et segment kan bruges i alle workflows.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender og indhenter en liste over nye kunder og kontrollerer, om kunder har afgivet en ordre i den forgangne uge. Der sendes en intern mail til en liste over kunder, som ikke har afgivet en ordre i den forgangne uge.

I dette eksempel på et workflow er der planlagt et workflow, der kører hver søndag kl. 12:30. Handlingen Slå kunde op i et segment bruges til at afgøre, om nye kunder har afgivet en ordre i den seneste uge. Der sendes en intern mail med en liste over kunder, der ikke har afgivet en ordre.