Flyt klargøringsordre

Handlingen Flyt klargøringsordre opdaterer den tilknyttede lokation for en klargøringsordre. Hvis handlingen Flyt klargøringsordre udføres på en klargøringsordre, der ikke kan flyttes, eller på varelinjer, der er tilknyttet på den nye lokation, vil workflowet registrere en fejl.

På denne side

Felter

Handlingen Flyt klargøringsordre indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen Flyt klargøringsordre.
Felt Beskrivelse
Ny lokation Lokations-id'et for, hvor klargøringsordren flyttes til.

Udløsere

Handlingen Flyt klargøringsordre udføres på klargøringsordrer. Handlingen bruger et klargøringsordre-id til at identificere den klargøringsordre, der skal flyttes. Klargøringsordre-id’et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Flyt klargøringsordre kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Handlingen Flyt klargøringsordre kan også bruges i ethvert workflow, der gentages via klargøringsordrer, som bruger handlinger For each-loop (gentag).

Eksempler

Eksempel på et workflow, der flytter en ordre, når en anmodning om en klargøring afvises

I dette eksempel på et workflow flyttes en klargøringsordre, når en klargøringsanmodning afvises af en klargøringstjeneste.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen fulfillmentOrderMove.