Registrer betaling

Handlingen Registrer betaling registrerer betaling for den ordre, der udløser workflowet. Hvis du vil bruge Registrer betaling i dit workflow, skal du sørge for at have opsat manuel registrering af betaling i Shopify-administratoren.

Lad os f.eks. sige, at du opretter et workflow, der bruger udløseren Ordren blev oprettet og handlingen Registrer betaling. Udløseren Ordren blev oprettet starter kun et workflow, når der oprettes en ny ordre, og den overvåger ikke nye transaktioner for en ordre. Hvis ordren redigeres eller har et mersalg efter køb, vil den nye betaling ikke blive registreret. I dette tilfælde skal du bruge udløseren Ordretransaktionen blev oprettet i stedet, da den starter et workflow, hver gang der oprettes en ny transaktion for en ordre.

På denne side

Udløsere

Handlingen Registrer betaling får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, der skal registreres betaling for. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Registrer betaling kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der registrerer betaling for en ordre, når dens risikoniveau er “medium” eller “lavt”

I dette eksempel på et workflow, registreres betalingen for en ordre, når dens risikoniveau er “medium” eller “lavt”.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå Transaktionsobjektet.