Ordren er betalt

Udløseren Ordren er betalt starter et workflow, når en ordres betalingsstatus ændres til betalt. En ordre har status betalt, når en kreditkortbetaling er blevet registreret, eller når en ordre, der bruger en manuel betalingsmetode, markeres som betalt.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren er betalt.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer et tag til en ordre, når ordren er betalt

I dette eksempel på et workflow føjes der et tag til en ordre, når den betales.

Test af udløseren Ordren er betalt

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du oprette en testordre og registrere betaling for den.

API-detaljer

Med udløseren Ordren er betalt kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet.