Send klargøringsanmodning

Handlingen Send klargøringsanmodning sender en anmodning om klargøring af produkter til en klargøringstjeneste for den ordre, der udløser workflowet. Handlingen Send klargøringsanmodning virker kun med tredjepartsapps for klargøringstjenester.

Hvis en ordre indeholder produkter, der ikke kan klargøres af en distributionstjeneste, vil Flow registrere dem som mislykkede anmodninger. Hvis ordrer både indeholder produkter, der kan klargøres af en tjeneste, og som ikke kan klargøres af en tjeneste, vil der blive sendt anmodninger for de produkter, der kan klargøres.

På denne side

Felter

Handlingen Send klargøringsanmodning indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Send klargøringsanmodning”.
Felt Beskrivelse
Besked En ekstra besked, der sendes sammen med klargøringsanmodningen.
Leveringsmetode Den leveringsmetode, der bruges til klargøringsanmodningen.
Giv kunden besked Giv kunden besked om, at der er anmodet om klargøring.

Udløsere

Handlingen Send klargøringsanmodning udføres for alle klargøringsordrer. Handlingen bruger et Klargøringsordre-id til at identificere den klargøringsordre, der skal sendes en klargøringsanmodning for. Klargøringsordre-id’et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Send klargøringsanmodning kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Handlingen Send klargøringsanmodning kan også bruges i ethvert workflow, der gentages via klargøringsordrer, som bruger handlingen For each-loop (gentag).

Eksempler

Eksempel på et workflow, der sender en klargøringsanmodning, når en klargøringsordre flyttes

I dette eksempel på et workflow sendes der en klargøringsanmodning for klargøringsordren, hvis ordren flyttes til en lokation for en klargøringstjeneste.

Example of a workflow that submits a fulfillment request to all valid fulfillment orders when an order is created
I dette eksempel på et workflow sendes der en klargøringsanmodning for alle de klargøringsordrer, der kan klargøres af en klargøringstjeneste, når der oprettes en ordre.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen fulfillmentOrderSubmitFulfillmentRequest.