Opdater ordrebemærkning

Handlingen Opdater ordrebemærkning opdaterer bemærkningerne på en ordreside for den ordre, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Opdater ordrebemærkning indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Opdater ordrebemærkning”.
Felt Beskrivelse
Bemærk Den bemærkning, der skal anvendes på ordren.

Udløsere

Handlingen Opdater ordrebemærkning får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, der skal opdateres. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Opdater ordrebemærkning kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer en bemærkning til en ordre, når der oprettes en refusion

I dette eksempel på et workflow, føjes der en bemærkning til en ordre, når der oprettes en refusion for den.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen orderUpdate.