Arkivér ordre

Handlingen Arkivér ordre arkiverer den ordre, der udløser workflowet.

På denne side

Udløsere

Handlingen Arkivér ordre får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, der skal arkiveres. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Arkivér ordre kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der arkiverer en ordre, når den er klargjort

I dette eksempel på et workflow arkiveres en ordre, når den er blevet klargjort.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå Luk en ordre.