Opdater produktstatus

Handlingen Opdater produktstatus giver dig mulighed for at ændre status for et produkt.

Udløsere

Denne handling har fået tilføjet et skjult felt at udløseren eller et tidligere trin i arbejdsgangen. Dette felt, Produkt-id, identificerer produktet. Produkt-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres. Det betyder, at handlingen Opdater produktstatus kan bruges i arbejdsgange, som indeholder handlingen Hent produktdata eller udløsere, der indeholder et produkt eller en variant, som f.eks.:

Eksempel

Eksempel på en arbejdsgang, der arkiverer et produkt, når alle dets varianter er udsolgt

I dette eksempel på en arbejdsgang arkiveres produkter, når alle deres varianter er udsolgt.

Kendte begrænsninger

Denne handling opdaterer et produkt, hvilket medfører, at udløsere, der er relateret til produktopdateringer, aktiveres. Hvis du kombinerer denne handling med udløsere, der aktiveres, vil arbejdsgangen køre for evigt i en uendelig løkke. Derfor bør handlingen Opdater produktstatus ikke kombineres med udløsere, der er relateret til produktopdateringer, som f.eks. Produktstatus er opdateret. Du kan undgå løkker ved at føje betingelser til arbejdsgangen. Hvis arbejdsgangen f.eks. arkiverer et produkt, kan du kontrollere, om produktet allerede er arkiveret.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen productUpdate.