Send Shopify Alerts for fejl

Handlingen Send Shopify Alerts for fejl sender en besked i Shopify-administrator, der peger på et andet mislykket workflow, som udløser dette workflow.

På denne side

Felter

Handlingen Send Shopify Alerts for fejl indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen Send Shopify Alerts for fejl.
Felt Beskrivelse
Workflow-id Id'et på det mislykkede workflow.
Navn på workflow Navnet på det mislykkede workflow.
Workflowversion Versionen af det mislykkede workflow.

Udløsere

Handlingen Send Shopify Alerts for fejl har tre skjulte felter, der er tilføjet af udløseren. Disse felter, workflow-id, workflownavn og workflowversion identificerer det mislykkede workflow, der er sendt til Shopify Alerts. De er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Send Shopify Alerts for fejl kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en besked til en shopejer, når andre workflows mislykkedes

I dette eksempel på et workflow sendes der en besked til en shopejer, når andre workflows ikke kan køre.