Der opstod en wokflowfejl

Udløseren Der opstod en workflowfejl starter et workflow, når workflows mislykkes under udførelsen.

Udløseren er designet til kun at køre én gang pr. workflowversion inden for 30 dage. Hvis et workflow f.eks. mislykkes 10 gange på en dag, kører udløseren kun én gang. Hvis workflowet redigeres og mislykkes igen, kører udløseren igen. Hvis workflowet fejler én gang i februar og derefter igen i april (mere end 30 dage), sendes der endnu en meddelelse.

Felter

Udløseren Der opstod en workflowfejl indeholder følgende felter, som kan bruges i betingelser og handlinger og til at indhente data til workflowet:

Felter i udløseren der opstod en workflowfejl.
Felt Beskrivelse
Workflow-id Id'et på det mislykkede workflow.
Id for workflowkørsel Id'et på den mislykkede kørsel.
Navn på workflow Navnet på det mislykkede workflow.
Shopify-domæne Butikkens .myshopify.com-domænenavn.
Webadresse for workflowkørsel Webadressen for den mislykkede kørselsside for workflowet.
Webadresse for workflow Webadressen for den mislykkede oversigtsside for workflowet.
Worklflowversion Versionen af det mislykkede workflow.

Hvis du vil oprette et link til kørslen af workflowet, kan du bruge de angivne variabler på følgende måde: https://{{shopDomain}}/admin/apps/flow/web/overview/activity/{{workflowRunId}}

Test af udløseren Der opstod en wrokflowfejl

Hvis du vil teste et meddelelsesworkflow, der starter med denne udløser, skal du oprette og udløse et testworkflow, der konsekvent oplever fejl. Så længe det mislykkede workflow fuldføres, bør meddelelsesworkflowet automatisk blive udløst. Hvis du vil teste meddelelsesworkflowet igen, skal du enten oprette et nyt workflow, der mislykkedes, eller redigere det eksisterende. Når du er sikker på, at dit workflow fungerer efter hensigten, skal du slette dit testworkflow.

Handlinger

Alle handlinger, der ikke kræver data, kan bruges med udløseren Der opstod en workflowfejl. Disse omfatter:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når der opstår en fejl i workflowet