Send ordrefaktura

Handlingen Send ordrefaktura sender en mailfaktura for den ordre, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Send ordrefaktura indeholder følgende felter.

Felter, der blev brugt i handlingen Send ordrefaktura.
Felt Beskrivelse
Modtagers mailadresse Påkrævet. Modtagerens mailadresse.
Afsenders mailadresse Påkrævet. Afsenderens mailadresse, som kan være butikkens mailadresse eller en af medarbejdernes kontomailadresser.
Emne Påkrævet. Mailfakturaens emne.
Tilpasset besked Valgfri. En valgfri brugerdefineret besked, der skal inkluderes i mailen.

Triggere

Handlingen Send ordrefaktura kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en ordrefaktura, når der oprettes en ordre

I dette eksempel på et workflow sendes der en ordrefaktura til kundens mailadresse, når der oprettes en ordre.

API-detaljer

Du kan få mere at vide om at sende ordrefakturaer ved at gennemgå mutationen OrderInvoiceSend.