Fjern produktet fra kollektionen

Handlingen Fjern produktet fra kollektionen fjerner det produkt, der udløser workflowet, fra en kollektion.

På denne side

Felter

Handlingen Fjern produktet fra kollektionen indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Fjern produktet fra kollektionen”.
Felt Beskrivelse
Kollektioner De kollektioner, som produktet fjernes fra. Klik på Vælg kollektioner for at vælge de kollektioner, produktet skal fjernes fra.

Udløsere

Handlingen Fjern produktet fra kollektionen får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Produkt-id, identificerer det produkt, der skal fjernes fra en kollektion. Produkt-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Fjern produktet fra kollektionen kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der fjerner et produkt fra en kollektion, når et produkt arkiveres

I dette eksempel på et workflow, fjernes et produkt fra en kollektion, når produktets status ændres fra “Aktiv” til “Arkiveret”.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen collectionRemoveProducts.