Poista tuote kokoelmista

Poista tuote kokoelmasta ‑toiminto poistaa työnkulun käynnistävän tuotteen kokoelmasta.

Tällä sivulla

Kentät

Poista tuote kokoelmasta -toiminto sisältää seuraavat kentät.

Poista tuote kokoelmasta ‑toiminnossa käytetyt kentät
Kenttä Kuvaus
Kokoelmat Kokoelmat, joista tuote poistetaan. Klikkaa Valitse kokoelmat valitaksesi kokoelmasta poistettavat tuotteet.

Käynnistimet

Poista tuote kokoelmasta -toiminnossa on piilotettu kenttä, joka on lisätty siihen käynnistimellä. Tämä kenttä, Tuotetunnus, identifioi tuotteen, joka poistetaan kokoelmasta. Tuotetunnus asetetaan oletusarvoisesti eikä sitä voi muuttaa.

Poista tuote kokoelmasta -toimintoa voidaan käyttää työnkuluissa, jotka alkavat seuraavilla käynnistimillä:

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka poistaa tuotteen kokoelmasta, kun tuote on arkistoidaan

Tässä esimerkkityönkulussa tuote poistetaan kokoelmasta, kun tuotteen tila muuttuu aktiivisesta arkistoiduksi.

API-tiedot

Tutustu collectionRemoveProducts-muutokseen saadaksesi lisätietoja.