Lähetä Admin API -pyyntö

Lähetä Admin API -pyyntötoiminto lähettää mutaation Shopify GraphQL Admin API:lle. Tämän ansiosta voit suorittaa lähes minkä tahansa toiminnon, jonka API sallii Flow'n kautta.

Kentät

Lähetä Admin API -pyyntö ‑toiminto sisältää seuraavat kentät:

Lähetä Admin API -pyyntötoiminnossa käytetyt kentät.
Kenttä Kuvaus
Muunto Pakollinen. Shopify GraphQL Admin -mutaatio, jolle haluat lähettää kutsun. Mutaatio on API, joka toteuttaa toiminnon tai päivittää tietoja.
Mutaation syötteet Pakollinen. Tiedot (JSON-muodossa), jotka sinun on lähetettävä osana mutaatiopyyntöä. Jokainen mutaatio edellyttää eri tietojoukkoa, joka on kuvailtu kunkin mutaation linkissä. Voit luoda tarvittavan JSON-tiedoston käyttämällä Liquidia tai Suorita koodi -toimintoa.

Käynnistimet

Lähetä Admin API -pyyntötoimintoa voidaan käyttää missä tahansa työnkulussa minkä tahansa käynnistimen kanssa, kunhan työnkulussa on mutaation syötteiden muodostamisessa tarvittavat tiedot.

Esimerkit

Esimerkki 1: Tuotteelle käytettävän mallin päivittäminen

Tässä esimerkissä käytetään Send Admin API -pyyntötoimintoa kutsumaan productUpdate -muuntoa tuotteessa käytetyn mallin päivittämiseksi.

id-kenttä on pakollinen, ja sen on oltava kelvollinen tuotteen GID. Tässä sille asetetaan {{product.id}}-liquid-muuttuja. Esimerkissä oletetaan, että työnkulussa on käynnistin, joka tuo tuoteobjektin.

Tuotteeseen sovellettavan mallin nimi ontemplateSuffix. Jos esimerkiksi haluat käyttää pre-order-mallia, aseta templateSuffixin arvoksi pre-order.

{
  "input": {
    "templateSuffix": "pre-order",
    "id": "{{product.id}}"
  }
}

Esimerkki 2: Asiakkaan verovapautuksen tilan päivitys

Tässä esimerkissä käytetään Send Admin API -pyyntötoimintoa kutsumaan customerUpdate-muuntoa asiakkaan verovapautuksen tilan päivittämiseksi.

Kenttä id on pakollinen, ja sen on oltava kelvollinen asiakaan GID. Tässä sille asetetaan {{order.customer.id}}-Liquid-muuttuja. Esimerkki olettaa, että työnkulussa on käynnistin, joka tuo tilausobjektin.

Kenttä taxExempt on boolean-arvo, joka ilmaisee, onko asiakas vapautettu verosta. Tässä esimerkissä sen arvoksi asetetaan true.

{
  "input": {
    "id": "{{order.customer.id}}",
    "taxExempt": true
  }
}

Esimerkki 3: Asiakkaan alueen päivittäminen

Tässä esimerkissä käytetään Send Admin API -pyyntötoimintoa kutsumaan customerUpdate-muuntoa asiakkaan kielialueen päivittämiseksi.

id-kenttä on pakollinen, ja sen on oltava kelvollinen asiakkaan GID. Tässä sille asetetaan {{customer.id}}-liquid-muuttuja. Esimerkissä oletetaan, että työnkulussa on käynnistin, joka tuo asiakasobjektin.

Kenttä locale on merkkijono, joka edustaa asiakkaan aluetta. Tässä esimerkissä sen arvoksi asetetaan en.

{
  "input": {
    "id": "{{customer.id}}",
    "locale": "en"
  }
}

Rajoitukset

Lähetä Admin API -pyyntötoimintoon liittyy seuraavia rajoituksia:

• Toiminto ei palauta tietoja Flow-toimintaympäristöön mutaation seurauksena.
  • Toiminto ei tue GraphQL-kyselyjä, ainoastaan mutaatioita.
  • Toiminto ei tue asynkronisia mutaatioita tai mutaatioita, jotka palauttavat Job-tyypin.
  • Toiminto ei tue tiettyjä sovelluksia koskevia muutoksia, kuten tilausten ja alennusten muutoksia.
  • Toiminto näyttää luettelon Mutations Mutation inputs yhdestä Shopify API -versiosta, joka on tällä hetkellä 2024-01.
  • Kun API-versio päivitetään ja päivityksessä on häiriötä aiheuttava muutos, tämä toiminto voi epäonnistua, jos käytät tätä kenttää.