Poista tuote

Poista tuote -toiminto poistaa tuotteen kaupastasi, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät versiot ja mediat.

Tällä sivulla

Kentät

Poista tuote -toiminto ei vaadi lisäkenttiä.

Käynnistimet

Poista tuote -toiminnossa on piilotettu kenttä, joka on lisätty siihen käynnistimellä. Tämä kenttä, Tuotetunnus, identifioi poistattavan tilauksen. Tuotetunnus asetetaan käynnistimestä, eikä sitä voi muuttaa.

Tämän seurauksena Poista tuote -toimintoa voidaan käyttää työnkuluissa, joissa on Hanki tuotetietoja -toiminto tai käynnistimet, jotka sisältävät tuotteen tai version, kuten:

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka poistaa tuotteen, kun tietty ehto täyttyy

Tässä esimerkkityönkulussa tuote poistetaan, kun tuotteen tunniste on poista.

API-tiedot

Tutustu productDelete-muutokseen saadaksesi lisätietoja.