Tuoteversio loppunut varastosta

Tuoteversio loppunut varastosta -käynnistin käynnistää työnkulun, kun tuoteversion varasto pienenee yhdestä tai sitä suuremmasta määrästä nollaan tai tätä pienempään määrään. Varaston muutoksen lähde voi olla tilaus, manuaalinen varastomuutos tai sovellus, joka muuttaa varastomääriä.

Annettavat tiedot

Seuraavat tiedot annetaan työnkuluille, jotka käynnistyvät Tuoteversio loppunut varastosta -käynnistimellä.

Tiedot, jotka annetaan työnkulkuihin Tuoteversio loppunut varastosta -käynnistimellä.
Tiedot Oikeuksien kuvaus
productVariant Tuoteversio, jonka varastomäärä muuttui.

Tuoteversio loppunut varastosta -käynnistimen testaus

Jos haluat testata tällä käynnistimellä alkavaa työnkulkua, muuta version varastomäärä suuremmasta kuin nolla nollaan.

Esimerkit

Flow-mallikirjastossa on esimerkkejä, joissa käytetään Tuoteversio loppunut varastosta -käynnistintä. Nämä esimerkit osoittavat, miten varastoa hyödynnetään tuotteissa, versioissa ja toimipaikkaa kohti.

Toimenpiteet

Kaikkia toimintoja, jotka edellyttävät tuoteversiota tai tuotetta, voidaan käyttää Tuoteversio loppunut varastosta käynnistimen kanssa. Näitä ovat esimerkiksi:

API-tiedot

Tuoteversio loppunut varastosta -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen ProductVariant Graphql API -objektilla.