Asiakas poistui verkkokaupasta ostamatta mitään

Asiakas poistui verkkokaupasta ostamatta mitään -käynnistin käynnistää työnkulun, kun asiakas poistuu kaupasta ostamatta mitään.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Asiakkaan poistuttua kaupasta ostamatta mitään -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka tarkistaa, onko hylkäämistyyppi yhtä kuin BROWSE

Tässä esimerkkityönkulussa Asiakas poistui verkkokaupasta ostamatta mitään -käynnistin tarkistaa, onko asiakkaan istunnon hylkäämistyyppi BROWSE.

Asiakas poistui verkkokaupasta ostamatta mitään -käynnistimen testaaminen

Testataksesi tällä käynnistimellä käynnistyvää työnkulkua mene verkkokauppaasi asiakkaana, klikkaa vähintään yhtä tuotetta ja poistu sitten kaupastasi.

API-tiedot

Asiakas poistui verkkokaupasta ostamatta mitään -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen seuraavien GraphQL API -objektien kanssa: