Tuoteversio poistettu

Tuoteversio poistettu -käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa version tuotteesta.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tuoteversio poistettu -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tuoteversio on poistettu

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun tuoteversio on poistettu.

Tuoteversio poistettu ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä käynnistyviä työnkulkuja, poista versio olemassa olevasta tuotteesta.

API-tiedot

Tuoteversio poistettu -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen ProductVariant Graphql API -objektilla.

Poistetut objektit eivät ole käytettävissä API:ssa. Kokoelmatunnus on ainoa tieto, jonka voit saada, kun kokoelma on poistettu. Muut tiedot eivät ole käytettävissä.