Asiakas luotu

Asiakas luotu ‑käynnistin käynnistää työnkulun, kun uusi asiakas tekee tilauksen kaupassasi tai kun organisaatiosi käyttäjä on manuaalisesti luonut asiakasprofiilin.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Asiakas luotu -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää asiakastunnisteen, kun asiakasprofiili on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa asiakasprofiiliin lisätään tunniste, kun asiakasprofiili luodaan.

Asiakas luotu -käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä alkavaa työnkulkua, luo asiakas.

API-tiedot

Asiakas luotu -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API -objektilla.