Tuotteen tilaa päivitetään.

Tuotteen tila päivitetty -käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus muuttaa tuotteen tilaa.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Tuotteen tila päivitetty -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka tuo tuotteen saataville verkkokaupan myyntikanavassa, kun sen tila muuttuu arkistoidusta aktiiviseksi

Tässä esimerkkityönkulussa tuote tulee saataville verkkokaupan myyntikanavaan, kun sen tila muuttuu arkistoidusta aktiiviseksi.

Tuotteen tila päivitetty ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä käynnistyvää työnkulkua, muuta tuotteen tilaa.

API-tiedot

Tuotteen tila päivitetty -käynnistin mahdollistaa ProductPublication Graphql API -objektilla suoritettavat toiminnot.