Tilauksen laskutusyritys haastettu

Tilauksen laskutusyritys epäonnistui -käynnistin käynnistää työnkulun, kun tilauksen laskutusyritys epäonnistuu.

Annettavat tiedot

Seuraavat tiedot annetaan työnkuluille, jotka käynnistyvät tilauksen laskutusyritys haastettu -käynnistimellä.

Työnkuluille käynnistimen avulla annettavat tiedot.
Tiedot Oikeuksien kuvaus
Tilauksen laskutusyritys Haastettu tilauksen laskutusyritys. Mahdollistaa pääsyn GraphQL Admin APIn Tilauksen laskutusyritys -objektin tietoihin
Tilaussopimus Luotu tilaussopimus. Mahdollistaa pääsyn GraphQL Admin API:n Tilaussopimusobjektiin

Käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata aktiivista työnkulkua, joka alkaa tällä käynnistimellä, voit:

• päivittää tilauksen maksutavan Shop Payssa käyttäen luottokorttinumeroa 4000000000000259. Luo sitten laskutusyritys tilausta vastaan, niin sähköposti lähetetään. Kun ostaja klikkaa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä, palvelin lähettää webhookin.
  • Päivitä tilauksen maksutapa käyttämällä luottokorttinumeroa 4000000000003220 Stripen kanssa. Yritä sen jälkeen tilauksen laskutusta. Sähköposti lähetetään. Kun ostaja klikkaa sähköpostissa linkkiä, webhook laukeaa.