Tilausluonnos poistettu

Tilausluonnos poistettu -käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa tilausluonnoksen.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Tilausluonnos poistettu -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tilausluonnos on poistettu

Tämä työnkulkuesimerkissä lähetetään sähköposti, kun tilausluonnos poistetaan.

Tilausluonnos poistettu -käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä käynnistyviä työnkulkuja, poista tilausluonnos.

API-tiedot

Tilausluonnos poistettu -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen DraftOrder Graphql API -objektilla.

Poistetut objektit eivät ole käytettävissä API:ssa. Kokoelmatunnus on ainoa tieto, jonka voit saada, kun tilausluonnos on poistettu. Muut tiedot eivät ole käytettävissä.