Maksuaikataulu erääntyy

Maksuaikataulu erääntyy -käynnistin käynnistää työnkulun, kun maksuaikataulun eräpäivä saavutetaan.

Toiminnat

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Maksuaikataulu erääntyy -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää maksumuistutussähköpostin, kun maksuaikataulu erääntyy

Tässä esimerkkityönkulussa maksumuistutussähköposti lähetetään, kun maksuaikataulu erääntyy.

Maksuaikataulu erääntyy -käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata työnkulkua, joka käynnistyy tällä käynnistimellä, luo testitilaus, jossa on erääntyy vastaanotettaessa -maksuehdot. Napsauta Lähetä lasku, niin tämä asettaa eräpäivän maksuaikataululle ja käynnistää työnkulun.

API-tiedot

Maksuaikataulu erääntyy -käynnistimen avulla voidaan suorittaa toimintoja Maksuaikataulun Graphql API -objektia käyttäen.