Maksuaikataulu erääntyy

Maksuaikataulu erääntyy -käynnistin käynnistää työnkulun, kun maksuaikataulun eräpäivä saavutetaan.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Maksuaikataulu erääntyy -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää maksumuistutussähköpostin, kun maksuaikataulu erääntyy

Tässä esimerkkityönkulussa maksumuistutussähköposti lähetetään, kun maksuaikataulu erääntyy.

Maksuaikataulu erääntyy ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata työnkulkua, joka käynnistyy tällä käynnistimellä, luo testitilaus, jossa on erääntyy vastaanotettaessa -maksuehdot. Klikkaa Lähetä lasku, niin tämä asettaa eräpäivän maksuaikataululle ja käynnistää työnkulun.

API-tiedot

Maksuaikataulu erääntyy -käynnistimen avulla voidaan suorittaa toimintoja Maksuaikataulun Graphql API -objektia käyttäen.