Vervaldatum betalingsschema bereikt

De trigger Vervaldatum betalingsschema bereikt begint een workflow als de vervaldatum van een betalingsschema is bereikt.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Vervaldatum betalingsschema bereikt.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een e-mail met een betalingsherinnering stuurt als de vervaldatum van het betalingsschema is bereikt

In deze voorbeeldworkflow wordt een e-mail met een betalingsherinnering verzonden wanneer het betalingsschema is verschuldigd.

De trigger 'Vervaldatum betalingsschema bereikt' testen

Maak een testbestelling met de betalingsvoorwaarden 'verschuldigd bij ontvangst' om een workflow te testen die met deze trigger begint. Klik op Factuur verzenden. Hiermee wordt een vervaldatum in het betalingsschema ingesteld en wordt de workflow getriggerd.

API-gegevens

De trigger Vervaldatum betalingsschema bereikt staat toe dat acties worden ondernomen met het Graphql API-object voor het betalingsschema.