Klant heeft de webshop verlaten zonder een aankoop te doen

De trigger Klant heeft de webshop verlaten zonder een aankoop te doen start een workflow wanneer een klant je winkel verlaat zonder een aankoop te doen.

Acties

Je kunt de volgende acties gebruiken in workflows die starten met de trigger Klant heeft de webshop verlaten zonder een aankoop te doen.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die controleert of het verlatingstype gelijk is aan bladeren

In deze voorbeeldworkflow wordt weergegeven hoe de trigger Klant heeft de webshop verlaten zonder een aankoop te doen controleert of het verlatingstype van de sessie van de klant Bladeren is.

De trigger 'Klant heeft de webshop verlaten' testen

Bezoek je webshop als klant, klik op ten minste één product en verlaat je webshop om een workflow te testen die met deze trigger start.

API-gegevens

Via de trigger Klant heeft de webshop verlaten zonder een aankoop te doen kunnen acties worden uitgevoerd met de volgende GraphQL-API-objecten: