Product gemaakt

De trigger Product aangemaakt start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een app van derden een nieuw product toevoegt in het Shopify-beheercentrum of via API.

Acties

Met deze trigger wordt een product aangemaakt, dus je kunt er elke actie mee gebruiken waar een product voor nodig is, waaronder:

De trigger Product aangemaakt testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, maak je een nieuw product in het Shopify-beheercentrum.

API-gegevens

Via de trigger Product aangemaakt kun je acties ondernemen met het Graphql-API Productobject.