Klantaccount gedeactiveerd.

De trigger Klantaccount gedeactiveerd start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een externe app een klantaccount uitschakelt in het Shopify-beheercentrum.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Klantaccount gedeactiveerd.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een klantmarkering toevoegt als een klantaccount wordt uitgeschakeld

In deze voorbeeldworkflow wordt een klanttag toegevoegd als een klantaccount wordt uitgeschakeld.

De trigger 'Klantaccount gedeactiveerd' testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, deactiveer je een klantaccount.

API-gegevens

Via de trigger Klantaccount gedeactiveerd kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Klant.