Klantaccount gedeactiveerd.

Met de trigger Klantaccount uitgeschakeld start je een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een app van derden een klantaccount uitschakelt in het Shopify-beheercentrum.

Deze trigger is alleen van toepassing op klassieke klantaccounts. Raadpleeg voor meer informatie, Klantaccounts.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Klantaccount gedeactiveerd.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een klantmarkering toevoegt als een klantaccount wordt uitgeschakeld

In deze voorbeeldworkflow wordt een klanttag toegevoegd als een klantaccount wordt uitgeschakeld.

De trigger 'Klantaccount gedeactiveerd' testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, schakel je een klantaccount uit.

API-gegevens

Via de trigger Klantaccount gedeactiveerd kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Klant.