Productvariant verwijderd

De trigger Productvariant verwijderd start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een externe app een variant verwijdert van een product.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Productvariant verwijderd.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een e-mail stuurt als een productvariant wordt verwijderd

In deze voorbeeldworkflow wordt een e-mail verzonden wanneer een productvariant wordt verwijderd.

De trigger 'Productvariant verwijderd' testen

Verwijder een variant van een bestaand product om een workflow te testen die met deze trigger begint.

API-gegevens

Via de trigger Productvariant verwijderd kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Productvariant.

Verwijderde objecten zijn niet beschikbaar in de API. Wanneer een productvariant is verwijderd, is alleen de productvariant-ID nog te zien. Andere gegevens zijn niet meer beschikbaar.