Metaveld winkel verwijderen

De actie winkel-Metaveld verwijderen verwijdert Metavelden van de winkel die de workflow triggert.

Velden

De actie winkel-Metaveld verwijderen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie 'winkel-Metaveld verwijderen'.
Veld Beschrijving
Naamruimte van metaveld Vereist. Een Metaveld-naamruimte is een opslag voor een groep Metavelden. Door Metavelden te groeperen in een naamruimte voorkom je dat je Metavelden met elkaar botsen.
Sleutel Vereist. Een sleutel is een id voor de Metaveld-waarde.

Triggers

De actie winkel-Metaveld verwijderen kan in elke workflow worden gebruikt.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een winkel-Metaveld verwijdert wanneer een nieuwe klant wordt aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een winkel-Metaveld verwijderd wanneer een nieuwe klant wordt aangemaakt.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk het MetafieldInput-inputobject.