Conceptbestellingmetaveld verwijderen

De actie conceptbestelling-Metaveld verwijderen verwijdert Metavelden van de conceptbestelling die de workflow triggert.

Velden

De actie conceptbestelling-Metaveld verwijderen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie 'conceptbestelling-Metaveld verwijderen'.
Veld Beschrijving
Naamruimte van metaveld Vereist. Een Metaveld-naamruimte is een opslag voor een groep Metavelden. Door Metavelden te groeperen in een naamruimte voorkom je dat je Metavelden met elkaar botsen.
Sleutel Vereist. Een sleutel is een id voor de Metaveld-waarde.

Triggers

De actie conceptbestelling-Metaveld verwijderen heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Conceptbestellings-ID, bepaalt van welke conceptbestelling de Metavelden worden verwijderd. De conceptbestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

De actie conceptbestelling-Metaveld verwijderen kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een conceptbestelling-Metaveld verwijdert als een conceptbestelling aangemaakt wordt

In deze voorbeeldworkflow wordt een conceptbestelling-Metaveld verwijderd van alle pas aangemaakte conceptbestellingen.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk het MetafieldInput-inputobject.