Verwijder metaveld productvariant

De actie productvariant-Metaveld verwijderen verwijdert Metavelden van de productvariant die de workflow triggert.

Velden

De actie productvariant-Metaveld verwijderen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie 'productvariant-Metaveld verwijderen'.
Veld Beschrijving
Naamruimte van metaveld Vereist. Een Metaveld-naamruimte is een opslag voor een groep Metavelden. Door Metavelden te groeperen in een naamruimte voorkom je dat je Metavelden met elkaar botsen.
Sleutel Vereist. Een sleutel is een id voor de Metaveld-waarde.

Triggers

De actie productvariant-Metaveld verwijderen heeft verborgen velden die toegevoegd zijn door de trigger. Deze velden, Product-ID en Productvariant-ID, bepalen van welk product en welke productvariant de Metavelden verwijderd worden. De product-ID en de productvariant-ID zijn standaard ingesteld en kunnen niet worden gewijzigd.

De actie productvariant-Metaveld verwijderen kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die het productvariant-Metaveld verwijdert wanneer de voorraad van de variant lager is dan 10

In deze voorbeeldworkflow wordt een productvariant-Metaveld verwijderd wanneer de voorraad van de variant lager is dan 10.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk het MetafieldInput-inputobject.