Fulfilmentbestelling verplaatsen

Met de actie Fulfilmentbestelling verplaatsen wordt de toegewezen locatie van een fulfilmentbestelling bijgewerkt. Als de actie Fulfilmentbestelling verplaatsen wordt uitgevoerd op een bestelling die niet kan worden verplaatst of op orderregels die aan de nieuwe locatie zijn toegewezen, registreert de workflow een fout.

Op deze pagina

Velden

De actie Fulfilmentbestelling verplaatsen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt bij de actie Fulfilmentbestelling verplaatsen.
Veld Beschrijving
Nieuwe locatie De locatie-ID voor de bestemming van de fulfilmentbestelling.

Triggers

De actie Fulfilmentbestelling verplaatsen wordt uitgevoerd op fulfilmentbestellingen. De actie identificeert de te verplaatsen fulfilmentbestelling aan de hand van een Fulfilmentbestellings-ID. De ID voor de fulfilmentbestelling is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

Je kunt de actie Fulfilmentbestelling verplaatsen gebruiken in workflows die beginnen met de volgende triggers:

De actie Fulfilmentbestelling verplaatsen kan ook worden gebruikt in elke workflow die wordt herhaald via fulfilmentbestellingen die de actie Voor elke lus (herhalen) gebruiken.

Voorbeelden

Voorbeeld van een workflow die een fulfilmentbestelling verplaatst wanneer een fulfilmentaanvraag is afgewezen

In deze voorbeeldworkflow wordt een fulfilmentbestelling verplaatst nadat een fulfilmentaanvraag is afgewezen door een fulfilmentservice.

API-gegevens

Bekijk de mutatie fulfillmentOrderMove voor meer informatie.