Bestellingsmetaveld verwijderen

Met de actie bestelling-Metaveld verwijderen verwijder je Metavelden uit de bestelling die de workflow activeert.

Velden

De actie bestelling-Metaveld verwijderen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie 'bestelling-Metaveld verwijderen'.
Veld Beschrijving
Naamruimte van metaveld Vereist. Een Metaveld-naamruimte is een opslag voor een groep Metavelden. Door Metavelden te groeperen in een naamruimte voorkom je dat je Metavelden met elkaar botsen.
Sleutel Vereist. Een sleutel is een id voor de Metaveld-waarde.

Triggers

Aan de actie Bestellingsmetaveld verwijderen is een verborgen veld toegevoegd door de trigger. Dit veld, Bestellings-ID, bepaalt van welke bestelling de metavelden verwijderd worden. De bestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

De actie bestelling-Metaveld verwijderen kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een bestelling-Metaveld verwijdert wanneer een bestelling is geannuleerd

In deze voorbeeldworkflow wordt een bestelling-Metaveld verwijderd van alle geannuleerde bestellingen.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk het MetafieldInput-inputobject.