Bestellingsmetaveld verwijderen

Met de actie Bestellingsmetaveld verwijderen verwijder je metavelden uit de bestelling die de workflow triggert.

Op deze pagina

Velden

De actie Bestellingsmetaveld verwijderen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie Bestellingsmetaveld verwijderen.
Veld Beschrijving
Naamruimte van metaveld Vereist. Een naamruimte van een metaveld is een opslag voor een groep metavelden. Door metavelden te groeperen in een naamruimte, voorkom je dat je metavelden botsen met andere metavelden.
Sleutel Vereist. Een sleutel is een id voor de metaveldwaarde.

Triggers

Aan de actie Bestellingsmetaveld verwijderen is een verborgen veld toegevoegd door de trigger. Dit veld, Bestellings-ID, bepaalt van welke bestelling de metavelden worden verwijderd. De bestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

De actie Bestellingsmetaveld verwijderen kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een metaveld van een bestelling verwijdert wanneer een bestelling is geannuleerd

In deze voorbeeldworkflow wordt een metaveld van een bestelling verwijderd van alle geannuleerde bestellingen.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk het MetafieldInput-inputobject.