Notitie van conceptbestelling bijwerken

Met de actie Opmerking conceptbestelling bijwerken werk je de opmerkingen op de pagina voor een conceptbestelling bij voor de bestelling die de workflow activeert.

Wanneer je een bestelling aanmaakt vanuit een conceptbestelling worden de tags van de conceptbestelling toegevoegd aan de besteltags.

Op deze pagina

Velden

De actie Opmerking conceptbestelling bijwerken bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt bij de actie Opmerking conceptbestelling bijwerken.
Veld Beschrijving
Opmerking De opmerking die op de conceptbestelling moet worden toegepast.

Triggers

De actie Notitie van conceptbestelling bijwerken heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Conceptbestellings-ID, bepaalt welke conceptbestelling bijgewerkt wordt. De conceptbestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet worden bewerkt.

De actie Notitie van conceptbestelling bijwerken kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een opmerking toevoegt aan een conceptbestelling wanneer deze wordt aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een opmerking toegevoegd aan alle nieuwe conceptbestellingen.

API-gegevens

Bekijk de mutatie draftOrderUpdate voor meer informatie.