Produktvariant raderad

Utlösaren "Produktvariant raderad" startar ett arbetsflöde när en användare i din organisation eller en app från tredje part raderar en variant från en produkt.

Åtgärder

Följande åtgärder kan användas i arbetsflöden som startar med utlösaren produktvariant raderad.

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som skickar ett e-postmeddelande när en produktvariant raderas

I det här exempelarbetsflödet skickas ett e-postmeddelande när en produktvariant raderas.

Testa utlösaren ”Produktvariant raderad”

Radera en variant från en existerande produkt för att testa ett arbetsflöde som startar med den här utlösaren.

API-detaljer

Med utlösaren "produktvariant raderad" kan åtgärder vidtas med "ProductVariant Graphql API"-objektet.

Raderade objekt är inte tillgängliga i API. Produktvariant-ID är den enda uppgift du kan få när en produktserie raderas. Övriga uppgifter är inte tillgängliga.