Prenumerationskontrakt skapat

Utlösaren Prenumerationskontrakt skapat startar ett arbetsflöde när en användare i din organisation eller en tredjeparts app skapar ett prenumerationskontrakt.

Åtgärder

Följande åtgärder kan användas i arbetsflöden som börjar med utlösaren "Prenumerationskontrakt skapat".

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som lägger till en tagg till en kund när ett prenumerationskontrakt skapas

I det här exempelarbetsflödet läggs en tagg till för en kund när ett prenumerationskontrakt skapas.

Testa utlösaren ”Prenumerationskontrakt skapat”

Skapa en prenumeration via skyltfönstret för att testa ett arbetsflöde som börjar med den här utlösaren.

API-detaljer

Utlösaren "Prenumerationskontrakt skapat" gör det möjligt att vidta åtgärder med "SubscriptionContract Graphql API"-objektet.