Produktvariant åter i lager

Utlösaren Produktvariant tillbaka i lager startar ett arbetsflöde när lagret för en produktvariant ökar från 0 eller färre till 1 eller fler. Källan till lagerändringen kan vara en order, en manuell ändring av lager eller en app som ändrar lagerkvantiteter.

Data som tillhandahållits

Följande data tillhandahålls till arbetsflöden som startar med utlösaren Produktvarianten åter i lager.

Data som tillhandahålls till arbetsflöden med utlösaren Produktvarianten åter i lager.
Data Beskrivning
productVariant Produktvarianten fick lagerkvantiteten ändrad.

Testa utlösaren Produktvarianten åter i lager

För att testa ett arbetsflöde som börjar med denna utlösare, ändra en variants lager från 0 till 1 eller mer.

Exempel

Flow-mallbiblioteket har exempel som använder utlösaren Produktvarianten åter i lager. Dessa exempel visar hur du använder lager för produkter, varianter och per plats.

Åtgärder

Alla åtgärder som kräver att en variant eller en produkt kan användas med utlösaren Produktvarianten åter i lager. Dessa inkluderar:

API-detaljer

Med utlösaren Produktvariant tillbaka i lager kan åtgärder vidtas med Product Variant Graphql API-objektet.