Kontakter

Connector-anslutningar tillhandahålls av Flow för att använda funktioner som Lägg till rad i kalkylark från tredjepartstjänster såsom Google Sheets.

I det här avsnittet

På den här sidan

Ansluter

Du måste först ansluta Flow till den tjänst du vill använda för att börja använda Connector-anslutningar. Om du till exempel vill använda åtgärden Lägg till rad i kalkylark så måste du först ansluta Flow till ditt Google Sheets-konto:

1. I Flow-redigeraren söker du efter den utlösare eller åtgärd som du vill ansluta till.
  2. Välj den utlösare eller åtgärd som du vill använda.
  3. Om du inte har anslutit appen tidigare så kommer du få ett felmeddelande som säger att appen är avinstallerad. Klicka på Installera.
  4. Följ instruktionerna för att ansluta ditt konto till Flow. Du kommer bli ombedd att logga in på tjänsten och ge Flow åtkomst till ditt konto.
  5. När du har anslutit appen kommer du att se information om din anslutning till appen. Du kan stänga den här skärmen.
  6. Återgå till Flow-redigeraren. Uppdatera sidan för att rensa felmeddelandet.

Koppla bort

Det kan vara bra att koppla bort en app från Flow om du behöver ändra användaren som Flow använder för att ansluta. Så här kopplar du bort en app från Flow:

1. I Flow-redigeraren söker du efter appen som du vill koppla bort.
  2. Välj den app (och inte den utlösare eller åtgärd) som du vill koppla bort.
  3. Klicka på knappen ....
  4. Klicka på Koppla bort.