Radera omdirigerings-URL

Åtgärden Radera omdirigerings-URL raderar omdirigerings-URL:er som överför trafik från en webbsida till en annan.

På den här sidan

Fält

Åtgärden Radera omdirigerings-URL innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Radera omdirigerings-URL.
Fält Beskrivning
Väg Krävs. URL som kunderna omdirigeras bort från.
Mål Krävs. URL:en som kunder hänvisas till. URL:en som används i detta fält kan vara en befintlig URL i butiken eller en extern destination.

Utlösare

Åtgärden Radera omdirigerings-URL:er kan användas i alla arbetsflöden.

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som raderar en omdirigering som tar besökare från en raderad produktserie till en annan produktserie

I det här exempelarbetsflödet raderas en URL-omdirigering när en kategori skapas.

API-uppgifter

För mer information, granska urlRedirectDelete-mutationen.