Arkivera order

Åtgärden Arkivera order arkiverar ordern som utlöser arbetsflödet.

På den här sidan

Utlösare

Åtgärden Arkivera order har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Order-ID identifierar ordern som du ska arkiveras. Order-ID är inställd som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Arkivera order kan användas i arbetsflöden som startar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som arkiverar en order när den distribueras

I det här exempelarbetsflödet arkiveras en order efter att den har distribuerats.

API-uppgifter

Granska Stäng en order för mer information.