Annullera retur

Åtgärden Avbryt retur annullerar en retur för en order. När en retur har avbrutits kan den inte startas om utan att en ny returbegäran skapas.

På den här sidan

Utlösare

Åtgärden Annullera retur har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Retur-ID (eller return.id) identifierar den retur som ska annulleras. Retur-ID är inställt som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Annullera retur kan användas i arbetsflöden som börjar med utlösare som innehåller returdata, till exempel:

API-detaljer

Se mutationen returnCancel för mer information.