Ta bort metafält för kund

Åtgärden Ta bort metafält för kund tar bort metafält från kund som utlöser arbetsflödet.

Fält

Åtgärden Ta bort metafält för kund innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Ta bort metafält för kund.
Fält Beskrivning
Namnrymd för metafält Krävs. En namnrymd för metafält innehåller en grupp metafält. Genom att gruppera metafält inom en namnrymd förhindrar du att dina metafält kommer i konflikt med andras.
Nyckel Krävs. En nyckel är en identifierare för metafältvärdet.

Utlösare

Åtgärden Ta bort metafält för kund har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Kund-ID identifierar kategorin där ett metafält ska tas bort. Kund-ID är inställt som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Ta bort metafält för kund kan användas i arbetsflöden som börjar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som tar bort ett kund-metafält när ett kundkonto inaktiveras

I det här exempelarbetsflödet tas en kunds metafält bort från en kund när deras konto är inaktiverat.

API-uppgifter

För mer information, se inmatningsobjektet MetafieldInput.