Kundkonto är inaktiverade

Utlösaren "Kundkonto inaktiverat" startar ett arbetsflöde när en användare i din organisation eller en tredjeparts app inaktiverar ett kundkonto i Shopify-administratören.

Åtgärder

Följande åtgärder kan användas i arbetsflöden som startar med utlösaren "Kundkonto inaktiverat".

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som lägger till en kundtagg när ett kundkonto inaktiveras

I det här exempelarbetsflödet läggs en kundtagg till när ett kundkonto har inaktiverats.

Testa utlösaren "Kundkonto inaktiverat"

Inaktivera ett kundkonto för att testa ett arbetsflöde som börjar med denna utlösare.

API-uppgifter

Med utlösaren "Kundkonto inaktiverat" kan åtgärder vidtas med "Customer Graphql API-objektet".