Produktvariant har lagts till

Utlösaren "Produktvariant tillagd" startar ett arbetsflöde när en användare i din organisation eller en app från tredje part lägger till en variant till en befintlig produkt.

Åtgärder

Följande åtgärder kan användas i arbetsflöden som startar med utlösaren "Produktvariant tillagd".

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som skickar ett e-postmeddelande när en produktvariant läggs till

I det här exempelarbetsflödet skickas ett e-postmeddelande när en produktvariant läggs till.

Testa utlösaren ”Produktvariant tillagd”

Lägg till en variant till en existerande produkt för att testa ett arbetsflöde som startar med den här utlösaren.

API-detaljer

Med utlösaren "Produktvariant tillagd" kan åtgärder vidtas med "ProductVariant Graphql API"-objektet.