Produkt har skapats

Utlösaren Produkt skapad startar ett arbetsflöde när en användare i organisationen eller en tredjepartsapp lägger till en ny produkt i Shopify-admin eller via API.

Åtgärder

Denna utlösare tillhandahåller en produkt, så den gör det möjligt för dig att använda alla åtgärder som kräver en produkt, inklusive:

Testa utlösaren Produkt skapad

Skapa en ny produkt i Shopify-administratören för att testa ett arbetsflöde som börjar med den här utlösaren.

API-detaljer

Med utlösaren Produkt skapad kan åtgärder vidtas med Product Graphql API-objektet.