Dölj produkt

Åtgärden Dölj produkt gör att produkten som utlöser arbetsflödet blir otillgänglig i de valda försäljningskanalerna.

På den här sidan

Utlösare

Åtgärden Dölj produkt har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Det här fältet, Produkt-ID, identifierar produkten som ska döljas. Produkt-ID är inställt som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Dölj produkt kan användas i arbetsflöden som börjar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som döljer en produkt när lagret är lika med eller mindre än 10

I det här exempelarbetsflödet döljs produkter när lagret för den artikeln är lika med eller mindre än tio.

API-uppgifter

För mer information, granska mutationen publishableUnpublish.