Radera produktvariant

Åtgärden Radera produktvariant raderar den angivna produktvarianten.

På den här sidan

Utlösare

Åtgärden Radera produktvariant har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet variant-ID identifierar den variant som ska raderas. Variant-ID är inställt som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Radera produktvariant kan användas i arbetsflöden som har en åtgärd för att hämta produktvariant, eller utlösare som innehåller en produkt eller en variant, till exempel:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som raderar en produktvariant som är slut i lager

I det här exempelarbetsflödet raderas en produktvariant när den har varit slut i lager i en vecka.

API-uppgifter

För mer information, granska productVariantDelete-mutationen.