Poista tuoteversio

Poista tuoteversio -toiminto poistaa annetun tuoteversion.

Tällä sivulla

Käynnistimet

Poista tuoteversio -toiminnossa on piilotettu kenttä, joka on lisätty siihen käynnistimellä. Tämä kenttä, Versiotunnus, identifioi poistettavan version. Versiotunnus asetetaan oletusarvoisesti, eikä sitä voi muuttaa.

Poista tuoteversio -toimintoa voidaan käyttää työnkuluissa, joissa on Hae tuoteversiotietoja -toiminto tai käynnistimet, jotka sisältävät tuotteen tai version. Esimerkkejä:

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka poistaa varastosta loppuneen tuoteversion

Tässä työnkulkuesimerkissä tuoteversio poistetaan, kun se on ollut loppu varastosta viikon ajan.

API-tiedot

Saat lisätietoja tutustumalla productVariantDelete-muuntoon.