Hanki tilausluonnosten tietoja

Tilausluonnosten tietoja käyttävissä työnkuluissa voit käyttää Hanki tilausluonnosten tietoja -toimintoa tilausluonnosten tietojen noutamiseen kaupastasi.

Määrittäminen

Kentät

Hanki tilausluonnosten tietoja -toiminto sisältää seuraavat kentät, joita käytetään kyselyn luomiseen:

Hae tietoja -toiminnoissa käytetyt kentät.
Kenttä Oikeuksien kuvaus
Tietojen lajitteluperuste Vaaditaan. Parametrit, joiden mukaan hakukyselyn palauttamat tiedot lajitellaan.
Tulosten enimmäismäärä Tarvitaan. Hakukyselyn palauttamien tulosten suurin mahdollinen määrä. Voit palauttaa kerrallaan enintään 100.
Kysely Tarvitaan. Valitse yleisistä kyselyistä tai valitse Lisäasetukset luodaksesi oman.

Kyselyn merkkijono

Tällä esimerkkikyselyllä saadaan viimeisen päivän aikana päivitetyt tilausluonnokset:

updated_at:<='{{ scheduledAt }}' AND updated_at:>'{{ scheduledAt | date_minus: "1 day" }}'

Esimerkin updated_at-muuttuja on suodatin, joka on käytettävissä Tilausluonnokset-kyselyssä ja jota voidaan käyttää useita kertoja tai joka voidaan yhdistää muihin muuttujiin. Esimerkin scheduledAt-Liquid-muuttuja on käytettävissä työnkuluissa, joissa on käytetty Asetettu aika -käynnistintä. Esimerkin date_minus-Liquid-tunniste on erityinen Flow-tunniste, jolla voit vähentää aikaa päivämäärästä.

Seuraavat asiat on hyvä tietää tietokyselyä luotaessa:

• [Käytettävissä olevien tilaussuodattimien luettelo - Kyselyjen on noudatettava tiettyä syntaksia
  • Kaikkien kyselyjen kenttien nimet löytyvät QueryRoot objects -kehittäjädokumentaatiosta.
  • Kyselykenttien arvoja ei ole aina dokumentoitu. Joissain tapauksissa arvot löytyvät API-dokumenteista. Vaihtoehtoisesti voit usein löytää kentän arvot Adminin URL-osoitteista, kun suodatat. Jos esimerkiksi haluat löytää tilauskyselyn arvoja, suodata Tilaukset-sivu ylläpitäjässä ja tarkista sitten URL-osoite.
  • Voit suorittaa tai testata kyselyä kaupassasi Shopify GraphiQL -sovelluksen avulla.
  • Ole tietoinen siitä, mitä tapahtuu, jos kysely epäonnistuu. Usein API palauttaa kaikki tulokset (sen sijaan, että se ei palauttaisi yhtään). ](https://shopify.dev/docs/api/admin-graphql/latest/objects/QueryRoot#connection-queryroot-draftorders)

Palautetut tiedot

Kaikki Hae tietoja -toiminnot palauttavat luettelon, jonka koko on 0-100 resurssia. Käyttötapauksestasi riippuen saatat haluta käyttää näitä tietoja eri tavoilla:

• Jos sinun täytyy käsitellä kutakin luettelon kohtaa erikseen, kuten lisätä kullekin tunnisteen, voit käyttää For each-toimintoa.
  • Jos sinun täytyy yhdistellä tietoja, kuten laskea, kuinka monta tulosta palautettiin, voit käyttää Laske- tai Summa-toimintoja.
  • Jos sinun täytyy tulostaa luettelo, kuten lähettää kaikki kohdat sisältävä sähköpostiviesti, voit käyttää palautettuja tietoja suoraan tätä toimintoa seuraavissa toiminnoissa.

Jotta voit käyttää palautettuja tietoja tätä toimintoa seuraavissa vaiheissa, käytä Hanki tilausluonnosten tietoja -muuttujaa, joka on tilausluonnosten luettelo. Voit käyttää tätä muuttujaa sekä ehdoissa että toiminnoissa. Voit esimerkiksi lähettää tilausluonnosten luettelon Lähetä sisäinen sähköposti ‑toiminnossa näin:

{% for single_order in GetDraftOrderData %}
- {{ single_order.name }}
{% endfor %}

Käynnistimet

Voit käyttää tätä toimintoa kaikissa työnkuluissa, myös Asetettu aika -käynnistimessä. Työnkulussa, jossa käytetään Asetettu aika -käynnistintä, työnkulku käynnistyy määrittämänäsi aikana eikä jonkin tapahtuman seurauksena. Koska työnkulkua ei käynnistä tietty kaupan tai sovelluksen tapahtuma, siihen ei automaattisesti sisälly tietoja.

Esimerkki

Esimerkki kerran viikossa toistuvasta työnkulusta, joka tarkastaa viimeisen viikon aikana luodut tilausluonnokset ja lähettää sähköpostiviestin tilausluonnoksen tarkistamista varten, jos tilausluonnoksen kokonaishinta on vähintään 500 USD.

Tässä esimerkissä käytettävässä työnkulussa työnkulku on ajastettu suoritettavaksi aina sunnuntaisin klo 9.00. Hanki tilausluonnosten tietoja -toimintoa käytetään keräämään tietoja viimeisen viikon aikana luoduista tilausluonnoksista. Jos tilausluonnoksen kokonaissumma on vähintään 500 USD, tilausluonnosten tarkistamista varten lähetetään sisäinen sähköposti.

API-viite